Casa El Paraíso, Las Galeras, Samana-halvøen
Junglelodgen på kanten af verden
Casa El Paraíso ligger på toppen af Samana-halvøen, tæt på Las Galeras og med helt enestående udsigt over bugten. Det er frodigt og smukt. Og lodgen er heldigvis bygget med respekt for natur og omgivelser. Naturen inviteres nærmest indenfor i jeres åbne villa og alt glider sammen. Det er magisk på den simple måde.
Har I børn under 12 år skal I ikke læse videre - de må nemlig ikke bo på Casa El Paraíso. Ikke fordi ejerne ikke kan lide små børn, men fordi de gerne vil passe på dem. Lokationen højt oppe og husenes design gør, at det ikke er forsvarligt at bo her med små børn. Det giver mening.
Derfor er vi faldet for Casa El Paraíso:
- Udsigten er spektakulær.
- Stemningen er familiær og personlig.
- Chef Mirko er en fantastisk kok.
- Rustikke, åbne bungalows, med kig over bugten.
- Dykning, hvaler og eminent strand tæt på.
Et fantastisk koncept byder jer indenfor, selvom I reelt set er udenfor
Casa El Paraíso er en jungle-lodge, men modsat de fleste andre er her lyst, åbent og friskt. I er over trætoppene, men stadig omringet af frodigheden.
Generelt eksisterer lodgen i samspil med naturen. Stedet er bygget harmonisk og respektfuldt ind i naturen. Og I har en oprigtig følelse af at være på besøg i junglen.
Her er syv forskellige bungalows i junglen. Der er åbne badeværelser, myggenet og hængekøjer. I skal kunne lide det åbne - men et glimt til udsigten og I forstår ejernes fascination, og hvorfor alle falder for “paradishuset”. Der er iøvrigt ingen farlige dyr i landet.
Spredt i området er der små oaser med jacuzzi, pool og plateauer, som fungerer som bar og udsigtspunkter. Papegøjer og hunde byder velkommen, når I ankommer.
Friske råvarer i uformelle rammer
Morgenmaden er en fornøjelse lavet på friske råvarer. Skal I spise med om aftenen, skal I huske at give besked til kokken. Og I bør vælge at spise med - det er en del af oplevelsen.
Kokken hedder Mirko, og han er lid af en institution. Han er vist oprindeligt italiener, men har været flere årtier i Las Galeras og laver fantastisk mad. Frisk seafood og grønt fra egen urtehave. Kødet er også godt. Tal med ham om, hvad I har lyst til, og han løser det for jer.
Der kan købes et par vine på stedet, men I er også velkommen til at købe egne vine i supermarkedet og benytte køleskabet. Madlavning på egen hånd er også fint. Det her er ikke et klassisk hotel.
Rustikt, personligt og gennemtænkt
Casa El Paraíso er så langt fra den klassiske hoteldefinition, man kan komme. Lige i vores ånd. Det er ejet af et dominikansk par, og med Chef Mirko som tovholder i køkkenet er der skabt et lille paradis efter deres hoved. Træ og naturmaterialer er udgangspunktet og bungalows er opkaldt efter de lande ejerparret har rejst i.
Der er I øvrigt ingen ambitioner om at ekspandere. Det personlige skal fastholdes.
Vi har sjældent set en flottere beliggenhed og var meget begejstrede for den uformelle og personlige atmosfære på Casa El Paraíso.
Lars, ekspert på Den Dominikanske Republik
Dette er junglelodgen på kanten af verden - og en fantastisk måde at opleve andet end ren strand i Caribien.